onsdag 8. januar 2014

Godt nyttår!

2013 er over, og me ønskjer 2014 velkommen.

I 2013 strikka eg ei trøye til meg sjølv, ein genser, ein tunika og nokre sokkar. Ellers har eg strikka fleire sokkar, mangen votter, nokre huer og litt babystash. Det meste er allereie dokumentert og synt fram her på bloggen.

I 2014 er planen å fortsetje å strikke. Eg held på med ein genser, eit babyteppe og inatt gjorde eg ferdig ein jakke som eg har tenkt å strikke i over eit år. Igjen var det trollungejakke, den hadde eg tenkt å strikke i over eit år. No er den ferdig.

Den var vel heilt grei?


Eg er allereie lei av å strikke på genseren min. Den er egentlig kjekk å strikke, men eg veit at det kjem til å gå vinter (eller som me kallar det her på vestlandet: haust) og vår før den er ferdig. Så då må det litt småstrikk til innimellom. Eg vil jo og lage plagg eg kan selgje, slik at eg kan få gjennomføre min planlagte rammstein-stalkertour 2014. Dei må berre legge ut konsertplanen sin slik at eg kan ordne med fri og slikt.

No er planen å strikke selbuvotter i spreke farger. Sist eg strikka selbuvotter så vart dei litt store. Ikkje veldig store, berre litt store, noko som gjer at eg vurderer å gå ned ein størrelse i pinnar. Då er eg redd eg går i samme fella som sist, at dei blir veldig små. Då kan eg selgje dei som barnevottar, her gjelder det  å sjå løysningar, og ikkje problem. Det har eg nemleg lært på jobb!

Ha ei god strikkeveke alle sammen!

1 kommentar:

  1. Fin jakke! Jeg har strikket den samme selv av forskjellig typer restegarn, men den mangler fremdeles knapper - og er ikke vist frem på bloggen enda... Ting tar tid. Selbustrikk er kos og artig :-)

    SvarSlett