lørdag 26. oktober 2013

Oppvaskklutar og slikt


Av ein eller annan grunn har eg mykje bomull på lager. Eg skjønar ikkje kvifor, for eg er ikkje glad i å strikke i bomull, men av og til får eg "gode idear" som gjer at eg då går til innkjøp av dette lumske garnet. 
Ja, så sit eg då med 8 nøster som eg ikkje veit kva eg skal gjere med. På tirsdag tenkte eg at eg skulle prøve å strikke oppvaskklutar. Eg har hørt at heimestrikka klutar er best, så då måtte eg prøve. Ja dei er rask å strikke, og ja, dei er lekker å sjå på når dei er ferdig. Berre sjå her: 

 
Skråstrikk i gull. Nice. Men så var jo spørsmålet, er dei betre enn firstprice sine til 15kr? Nei det er dei ikkje. Så siste gang eg strikker oppvaskklutar. Trur eg. 

Ellers har eg strikka ferdig åklevottane til arne og carlos. Eller dei er jo ikkje arne og carlos sine vpttar, eg henta oppskrifta frå den nye setesdalboka deira. På husfliden hadde dei ikkje pt5 garnet, men dei sa at misti var same eins. Det var det ikkje. Litt snurt for den, men minefgen feil som ikkje kontrollerte at det stemte. No er eg endeleg ferdig, vosst ein ser vekk i fra at eg har ca 20 trådar att å feste. Det var kjekke vottar å strikke, så dei anbefalst!


Har og strikka nokre huer, kvikk lunsj og ei restehue frå restane! 

Freestyle og tjukke pinnar, ja då er det ikkje farleg å strikkeNo har eg lagt ut nye produkter i eplabutikken min! Velkommen innom :)

https://epla.no/shops/strikkepsykose/

1 kommentar:

  1. Flott den kopptua di! Synd du ikke er fornøyd med den i bruk. Jeg bruker omtrent bare slike heimestrikka kopptuer.
    Lekre votter! Smart med nye luer, for nå blir det snart kaldt om ørene.

    Riktig god helg! I dag er det "november-vær" her, regn, noen få plussgrader og tåke. Fint strikkevær med andre ord...

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett