mandag 28. april 2014

Sparkebukse uten fot

Siden eg hadde vore så flink og gjort ferdig nøstebarnteppet, syntest eg at eg fortente å begynne på eit nytt og gøyt prosjekt. Valget falt på sparkebukse frå nøstebarnboka, har strikka den ein gang før og eg erindra at det var ei enkel bukse å strikke. Inspirasjonen fant eg fra instagram, på hasjtag #nøstebarn er det så masse fint strikk, og der fant eg eit bilete av eit barn  i ei stripestrikka sparkebukse. Sånn ville eg og strikke. Strikkastart var forrige onsdag, strikkestopp var idag klokka 12. Då rakk eg å vaske og tørke buksa og.


Buksa var imponerande rask å strikke, spesielt med tanke på at eg innimellom har starta på nye selbuvotter, og hekla litt på oldemorsteppet og oldemorsputetrekket

Framtidig putetrekk

Fremtidig slumreteppe

Framtidige selbuvottar


Framtidig bakside til putetrekk


2 kommentarer:

  1. For en kjempesøt bukse! Jeg har nylig strikket den samme, og det er så gøy å se andres versjoner, hvor forskjellige de blir alle sammen! Likte veldig godt din versjon :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det! Ja, det er gøy å sjå andre sine varianter! Går ofte inn på #nostebarn på instagram , og det var der eg fant ein veldig fin stripebukse :)

      Slett