onsdag 14. september 2011

Fuglemammas omslagsbody

Da var den andre bodyen ferdig, denne gangen i str 6mnd. Eg starta på den i mars eller april, og etter at bakstykket var ferdig var eg lei. Forrige veke tok eg opp att arbeidet, og idag vart eg ferdig.

Heilt perfekt vart den ikkje, men det gjer ingenting for det seiast at heimestrikk skal ha litt småfeil. Knappane vart litt ujamne, og omslagsstykket vart litt for kort, men eg syns no den vart fin likevel!

Den er strikket i 2 tråds merinoull frå nøstebarn  i farge mokka, på pinne nr 2,5 og 3.
Eg har og fått nytt nøstebarnull i posten, denne gangen bestilte eg i farge turkis og oker. Oker er den nye gulfargen deira. Eg ville egnetlig strikke ein stripete genser i knallgul og turkis som skulle være til sparkebuksa i fargen petrol, men når ulla kom såg eg at oker kanskje ikkje var rett farge for prosjektet. Eg får kikke meir på fargesamlinga eg har i nøstekorga mi, så får me sjå om eg strikk ein farga genser, eller om eg kanskje skal være så vågal at eg strikker ein KVIT genser!

petrolfarga bukse lengst til venstre, hespe med turkis, knallgul ball og oker lengst til høgre. Bringebærraud i bakgrunnen

2 kommentarer:

  1. Kjempefin omslagsbody! Nøstebarnulla er god å strikke av:-)

    SvarSlett
  2. Bodyen passer helt sikkert til et lite vidunder selv om det er småfeil som du sier. Nydelig bruntone :)
    Merker at jeg blir mere og mere nysgjerrig på nøstebarn-garnet..... tror snart jeg må bestille og prøve det jeg også!
    Ha en fin dag!

    SvarSlett