torsdag 8. september 2011

Nataschas køyrepose

Det har blitt mykje strikkerier frå boka "myk start". Det første plagget eg strikka frå denne boka var køyreposen. Eg strikka den i det tjukke alpakkagarnet "misti", og kor mykje som gjekk av dette garnet veit eg ikkje, for til slutt kom eg ut av tellinga! Ei venninne av meg held og på med denne køyreposen, men ho brukar fritidsgarn frå sandnesgarn, eit tjukt garn av rein ull. Eg strikker no "tanteteppe" frå same bok i dette garnet og vil heller anbefale dette garnet til køyreposen da eg syns det tjukkealpakkagarnet loar ein del, i tillegg til at vanleg ullgarn er eit billegare alternativ.

Legg ved ei lite bilete!


Idag har eg strikka ferdig denne hua. Har strikka den ein gang før, og dette er lettstrikka greier! Hua ser ikkje så fin ut der den litt flatt, men den har god passform så eg satsar på at den passar niesa mi når ho får den!Manglar "berre" å strikke opp 4 nøster på tanteteppet, målet er å få den ferdig snaaaaart!


Om eg har talt rett så har eg no strikka 15 av dei 40 oppskriftene som er i boka. Har strikka to "trollungejakke" og, men har sjølvsagt gløymd å ta bilete av dei. Det fortener eit "surefjes" :(

1 kommentar:

  1. Den ser skikkelig god ut den kjøreposen. Må være super å ha for en høst/vinterbaby!
    Jeg tenkte på en ting; hvis du ikke får kommentert blogger med brukernavnet ditt, kan det være fordi du har trykket "forbli pålogget". "Snakket" med ei annen dame her en dag som ikke fikk kommentert hos meg, og det ordnet seg da ho fjernet den. Det behøver jo ikke å være det, men du kan jo prøve :) Det var i alle fall veldig koselig det du skrev i bloggen min, brukernavn eller ikke !
    God helg! Klem fra meg :)

    SvarSlett