tirsdag 15. november 2011

Eg har havna på alpakka-kjøret!

Idag vart det nok ein tur innom husfliden. Idag, som sist, endte eg opp med to nye nøster med fairytale - og litt ekstra: Ja, for eg var dum nok til å kjenne litt på "fin" garnet til Du store alpakka og det var jammen fiiiiint! Eller MJUKT er vel heller det rette ordet. Fin-garnet er 50% babyalpakka og 50% silke, men det kostar, så eg bestemte meg for å spare 16 kroner og kjøpte heller "babysilk" som er 80% babyalpakka og 20% silke. Eg snubla og over ei oppskrift på pulsvarmarar og kjøpte derfor den grøne "tyn alpakka" og litt perler. Sånn i tilfelle eg skulle finne på å strikke pulsvarmarane eg har planlagt i 8år.

Som ein del av skjal-eksperimentet mitt kjøpte eg eit orange fairytalegarn. Har strikka litt, men skråinga er ikkje heilt som forventa. Tiden vil vise om det blir eit levedyktig skjal.


Eg er stolt medlemm av garnklubben  til norsk husflid, så når eg har handla garn for 1000 kroner får eg 10% på garnet eg kjøper resten av året. God deal ?
Garn og gammelt strikketøy vart med meg på cafe-besøk, men når eg tok kaffien med meg ut klarte eg å søle kaffi OPPI posen!!! Det kom kaffi på vottane mine, og på det KVITE garnet. Kjempe buhu :(Uansett kaffisøl, eg klarte endeleg å bli ferdig med selbuvottane. Litt lei no, så det skal bli godt å forville seg inn i alpakkaen herlege rike!
2 kommentarer:

  1. Høres ut som en grei garn-deal hos Husfliden :) Hva er vel bedre enn å få rabatt på det en liker så godt å handle :)

    SvarSlett
  2. Må få låne mønster-ark(bok?) til Selbuene dine!!!!

    SvarSlett