lørdag 28. januar 2012

Phu

Det var tilløp til panikk i heimen, då eg ikkje fann att stoppenåla mi. Har mangen nåler i diverse størrelser og fasonger, men kun ei favorittnål til trådlegging, og når den plutseleg var spolaust forsvunnen, ja då trur eg hjartet mitt hoppa over eit slag.Eg har nemleg strikka på nokre vottar innimellom genser og teppe (Ferdig med ein arm, førstepri no er teppet - som veks sakte - . Vottane er strikka med rester, og når siste tommel er ferdig kjem det til  å vere 20 trådar å legge. Det er masse samanligna med dei vanlege 8! Eller vent, eg reknar feil: Vanlegvis er det 16. Ja ja, fire ekstra trådar er litt det og.Heldigvis dukka nåla opp innimellom alt rotet på bordet:

Hjartleg gjensyn

Almost there!

3 kommentarer:

 1. Stoppenål på avveie eller ikke, kjempefine selbuvotter ihvertfall! Lekkert med rødt og hvitt. Det kan være et tiltak å feste alle trådene, men jeg tenker som så: Nå er jeg straks i mål, bare feste tråder og presse. Klart til å vise fram..... Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 2. Jammen godt du fann att nåla di. For ellers hadde du vel ikkje fått festa trådane :)

  SvarSlett
 3. Gjensynsglede! Hihi, godt skrevet.

  Jeg har en lien nåleboks, og plutselig er det mye lettere å finne stoppenåla. Har en stor favoritt, og den var alltid borte før.

  SvarSlett