torsdag 26. mai 2011

Strikkebukse

I haust kom eg på ein god ide: bruke alt reste garn til ei strikkebukse! Har ei venninne som jobbar i barnehage, og kva treng ho år gradestokken kryp ned mot minus 20? Jo, ei strikkebukse! Siden eg har eit lager med garn som ikkje er så altfor lite så fann eg ut at ei restebukse måtte være tingen. Her slepp eg å tenkje på at garn og fargar skal passe saman, er garnet for tynt så strikk eg det berre dobbelt, bruker pinner nr 5, og strikker berre til det er tomt!

Har ikkje komen så langt enda, og har egentlig ikkje noko mønster, men har ein mal eg fann på DROPS, så får me sjå om eg vert ferdig til vinteren kjem!

Så langt har eg komt til no:


Eg byrjar med livet, og strikker meg nedover. Kanskje eg kan ha eit mål om eit nøste i veka?

Foreløbig har eg fått strikka opp misti og fritidsgarn. Misti er tjukk alpakkagarn som eg kjøpte da eg skulle strikke køyrepose til Mari. Ulla vart kjøpt på impuls, ikkje noko godt kjøp, garnet var dyrt, og lite drygt. Etterkvart som eg strikka la eg og merke til at det loa.. Men kan jo godt hende det er varmt, og forhåpentlegvis kløfritt :). Det farga garnet er fritidsgarn som eg kjøpte da eg skulle strikke pulsvarmarar til Geraldine. Det var ein liten slant att, akkurat nok til at eg ikkje kunne bruke det til noko, akkurat nok til at eg ikkje klarte å kasta da.

2 kommentarer:

  1. Lukke til !!! Litt av eit prosjekt.

    SvarSlett
  2. Spennende prosjekt! Og at det må være supert å få ullbukse når man jobber i barnehage er det vel ingen tvil om !!!
    God helg! Klem :)

    SvarSlett