søndag 1. januar 2012

I rein sportsand fann eg ut at eg skulle avslutte året med ein liten fjelltur. Turen endte med at eg sklei på glatta, og har no slått armen så kraftig at bevegelse blir ei utfordring. Det ser mørkt ut for strikkestarten dette året.

Stakkars arm!

5 kommentarer:

 1. Uffa meg, håper du ikke har brukket noe. God bedring, håper det går fort over så du får strikka igjen :D

  Ønsker deg et godt og kreativt nytt år :D

  SvarSlett
 2. Så synd! Men planlegging går an, se på strikkemønster og drømme... Dessuten går det fint å lese bok. Moralen er: Bruk brodder. God bedring og godt nytt år!

  SvarSlett
 3. takk for sympati! Mine blogg venner er mykje meir omtenksom idag enn mine FB venner haha

  Trur ikkje armen er knukket, den er nok berre kraftig forslått, så eg får ta tida til hjelp . Eg har jo alltid tenkt at om eg nokon sinne skulle bli sjuk frå jobb (med andre vondter enn feber) så ville det vere ypperlig anledining til STRIKKING men det ser mørkt ut der ja. Så ja, ei bok er nok lurt, har lenge tenkt å friske opp i anatomi kunnskapene mine :) Problemet no er at eg ikkje ser noko uten linser, og linser er per i dag ei stor utfordring, ergo eg går med gårsdagens enda. Håper på ein bedre dag imåro!

  Godt nyttår til dåke begge :)

  SvarSlett
 4. Uff da! Håper det går raskt over! Så kan du jo bruke den gode armen til å bla i strikkebøker så lenge... greit å ha planene klare vet du!
  Blå og klem på armen fra meg! God bedring!

  SvarSlett
 5. Stakkars deg. Jeg føler virkelig med deg. Jeg syklet meg av rett før jul jeg også, og skulderen fikk seg en kraftig trøkk. Men jeg er heldigvis blitt bedre og klarer nå å strikke.

  Ønsker deg riktig god bedring!!

  SvarSlett