søndag 11. desember 2011

Nå har vi vaska

Når ein strikker for andre er ein ikkje ferdig sjølv om siste maske er strikka. Ein bør både vaske og dampe før ein gjer det videre, og det tek meir tid enn forventa, spesielt når kleda bruk fleire dagar på å bli tørr.

No gjenstår berre dampinga, så er faktisk alle 11 para med vetter klar til å byte eigar!Hadde tenkt å selge desse vettene og sokkane, men det viser seg at billiggarn farger litt av i første vask så plagga fekk ein herleg glør av blå. Damn you vikingragg!!Også skal jo eg få trøye, og her går det på fram:


Planlegg matchande vottar!

Dette er forresten mitt første forsøk på mobilblogging, sidan "nokon" har endra passord på datamaskina. Bileta kom ikkje der dei skulle *sukk* Bra svenske hollywood fruer er på fjernsynet.

2 kommentarer:

  1. For en imponerende produksjon! Her var det utrolig mye fint. Avfarging er skikkelig irriterende for å si det mildt. Men tror at mange ønsker å kjøpe likevel. Så flink du er!

    SvarSlett
  2. Så mange fine vottepar! De ser myke og gode ut. Vel utført arbeid! Jeg er også lidenskapelig vottestrikker og ser for meg at du har hatt mange hyggelige stunder med garn og pinner. Fortsatt fin førjulstid!

    SvarSlett